CMS - Система за управление на съдържанието

В основата на уеб проектите, който създаваме стои система за управление на съдържанието (CMS). Това е гъвкава платформа разработвана и поддържана от нас през годините. Тя позволява на нашите клиенти лесно и бързо управление на техните уеб сайтове.

Изградена е от ядро, което се грижи за структурата на сайта, навигацията и взаимовръзките между отделните модули.

Освен ядрото в CMS-a съществуват множество функционални модули, които се грижат за специфично съдържание (напр. публикации, продуктов каталог, и др.) или предоставят специфична функционалност (напр. кошница за пазаруване, зони с ограничен потребителски достъп, онлайн разплащания, споделяне и публикуване в социални мрежи, коментари, и т.н). 

Всеки модул, както и ядрото на системата са създадени да поддържат многоезично съдържание.

Системата е създадена така, че да позволява лесни промени и добавяне на нови модули според спецификата на дадения проект. Притежава лесен и интуитивен за работа административен/контролен панел с ограничен потребителски достъп. Възможност за създаване на групи потребители с различни нива на достъп и достъп само до определени модули от администрацията. Системата пази информация за история на действията на всеки потребител.


Ако желаете да видите демонстрация на нашата система, моля не се колебайте да се свържете с нас >

Нагоре